fbpx
skip to Main Content

YIN JOOGAA KOTONA: Elinvoimaa jokaiseen vuodenaikaan

Tervetuloa mukaan matkalle itseesi ihanan ja rentouttavan Yin joogan netti-kurssin avulla.

  • Kurssin harjoitukset on suunniteltu terveille aikuisille, joilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta.
  • Harjoitukset tukevat meneillään olevaa vuodenaikaa: Ne pohjautuvat perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja Viiden Elementin Teoriaan. Lisäksi jokaiseen osioon kuuluu lyhyt kuvaus kyseisestä Elementistä/ Vuodenajasta, mm. mitä tulisi huomioida elintavoissa ja ravinnossa.
  • Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja helppoja toteuttaa kotona: Välineiksi tarvitset muutaman tyynyn/ joogabolsterin ja viltin.
  • Kurssi koostuu kuudesta osasta, joista jokainen on oma kokonaisuutensa ja ostettavissa erikseen. Jokainen kokonaisuus pitää sisällään 3 Yin jooga- harjoitusta: 20, 30 ja 45min, jotka saat omaksesi ja ladattua koneellesi.

Kurssi sopii sinulle mikäli haluat:

  • Pysähtyä, rauhoittua ja rentoutua.
  • Saada lisää liikkuvuutta sekä vahvistaa sidekudoksiasi.
  • Tukea hyvinvointiasi ja vastustuskykyäsi sekä saada elinvoimaa ja uutta energiaa.

Kurssin osat:

Osa 1: Kevät, Puu Elementti: Uuden alku

Osa 2: Kesä, Tuli Elementti: Ylistys Sydämelle

Osa 3: Myöhäiskesä, Maa Elementti: Tukea ruoansulatukseen

Osa 4: Syksy, Metalli Elementti: Vastustuskyky vahvaksi

Osa 5: Talvi, Vesi Elementti: Elinvoiman vaaliminen

Osa 6: Viisi Elementtiä: Tasapainoinen keho ja mieli ( Tukee jokaista Elementtiä/ Vuodenaikaa )

Kuten kaikkien täydentävien hoitojen ja joogan suhteen on tärkeää tietää, että kurssin harjoitukset ovat turvallisia omalle keholle. Ne ovat suunniteltu ensisijaisesti terveille, liikuntakykyisille aikuisille. Niiden tarkoituksena ei ole korvata lääkinnällisiä hoitomuotoja. Jos koet epävarmuutta oman terveydentilasi suhteen, kysy lääkäriltä, millaisia harjoitteita kannattaa tehdä tai onko jotain liikettä syytä välttää.

Kurssin hinta:

39,90€/ Osa

Kurssin ohjaa: 

Minna Andersson,  Feminine Yin®- ja GroundingYin®- Joogahoidon kehittäjä ja kouluttaja, Seasonal Balance®- Shiatsun kouluttaja ja “Elinvoimainen Vuosi- Kuinka tukea terveyttä perinteisen kiinalaisen lääketieteen sekä Yin- joogan keinoin” teoksen kirjoittaja.

Lisätietoa Yin joogasta:

Yin jooga tukee ja edistää sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Asennoissa ollaan muutamasta minuutista ylöspäin jonka aikana keho pääsee kunnolla rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan.

Ostettavissa ja ladattavissa nyt:

Osa 1: Kevät, Puu Elementti: Uuden alku

Hinta: 39,90€

Kevät on aika, jolloin kaikki syntyy uudelleen, alkaa alusta. Nyt on hyvä hetki panostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen puhdistamalla kehoa, kotia sekä mieltä.

Kevään Yin jooga-harjoitukset tukevat Maksan ja Sappirakon, kehon tärkeimpien kuona-aineita poistavien sisäelinten toimintaa.

Harjoitusten asennot avaavat mm. kylkiä. lantion sekä selkärangan ja rintakehän alueita. Harjoitusten myötä aineenvaihdunta tehostuu, kehosta tulee joustavampi sekä saat uutta energiaa ja elinvoimaa.

Kevään kurssin voit ostaa täältä: https://holvi.com/shop/seasonalbalance/

Back To Top