fbpx
skip to Main Content

Feminine Yin® ( 90min: 20€, 120min: 30€ )

Feminine Yin® on Suomessa kehitetty, naiseutta eheyttävä yin jooga-harjoitus, jonka asennot avaavat ja hoitavat mm. lantion ja rintakehän aluetta, tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa. Harjoituksen aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä muutamia naisen hyvinvoinnille tärkeimpiä akupisteitä, joilla voidaan tukea asentojen vaikutuksia. Harjoitus vahvistaa ja lisää luovuutta itsensä arvostamista, hyväksyntää sekä rakastamista.

Yin jooga tukee ja edistää sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääset poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös mm. aineenvaihdunta, imunesteiden- ja verenkierto sekä ruoansulatus aktivoituu. Asennoissa ollaan muutamasta minuutista ylöspäin, jonka aikana keho pääsee kunnolla rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan.

Seuraavat tunnit:

 

 

Ohjaaja: Minna Andersson

GroundingYin® ( 90min: 20€, 120min: 30€ )

GroundingYin®- Joogahoito on ensimmäinen Suomessa kehitetty tuntikokonaisuus, jossa Yin joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy Meridiaanien eli energiakanavien sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta.

Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

GroundingYin®- Joogahoito tukee ja edistää mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös mm. aineenvaihdunta, imunesteiden ja verenkierto sekä ruoansulatus aktivoituu. Asanoissa ollaan n. 5min, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä.

Joogahoidon vaikutukset kestävät n. 1vrk, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

Seuraavat tunnit:

 

 

Ohjaaja: Minna Andersson

Total GroundingYin ( 50€ )

Nyt on tarjolla erikoispitkä yinjoogaharjoitus niille, joilla on jo kokemusta yinjoogasta. Tämä erikoisharjoitus on etenkin sinulle, jos koet tavallisten viikkotuntien loppuvan aina kesken.
Kolmen tunnin mittainen Total Grounding Yin -harjoitus pitää sisällään meridiaanien hierontaa ja akupainantaa. Tässä täysin uniikissa, kahden taitavan ohjaajan tarjoamassa harjoituksessa, yinjoogan lempeän meditatiivinen voima muodostaa eheyttävän kokonaisuuden yhdessä perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja viiden elementin teorian kanssa.
Tervetuloa nauttimaan sielusi kyllyydestä ja erittäin pitkällä kaavalla!
 
Kokonaisuuden ohjaajina toimivat: Jouni Hallikainen ja Minna Andersson

Seuraavat tunnit:

Ohjaajat: Jouni Hallikainen ja Minna Andersson

 

 

 

Lisätiedustelut ja varaukset: Minna Andersson, p. 0456407997, seasonal.balance@yahoo.co

Back To Top