fbpx
skip to Main Content

Minna Andersson

GroundingYin®- Joogahoidon ja Feminine Yin®- Joogaharjoituksen kehittäjä, Síorghrá – Eternal Love Jewellery korujen tekijä

Hoitajan polkuni alkoi Lähihoitajana n.17 v. sitten. Työskenneltyäni erilaisissa hoitoalan tehtävissä 15v, jatkoin opiskelujani liikunta-alalle. Jonkin aikaa alalla oltuani sairastuin pitkään jatkuneen stressitilan myötä ylikuntoon.

Pakollisen pysähtymiseni ansiosta tutustuin Yin joogaan, josta tulikin sitten suuri rakkauteni ja apuväline toipumiseeni. Kiitollisena tästä halusin päästä jakamaan tätä kokonaisvaltaisesti, niin kehoa kuin mieltäkin, hoitavaa sekä parantavaa harjoitusta, ja opiskelin joogaopettajaksi.

Olin aina ollut myös kiinnostunut vaihtoehtoisista hoitomuodoista, etenkin itämaisista, ja Yin joogan Kiinalaisen taustan myötä aloinkin lukea ja opiskella perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä enemmän. Kaipasin myös hoitamista, käsillä koskettamista, sillä se oli tuntunut minusta aina luontevalta. Löysin itselleni sopivan hoitomuodon ja työkalun; Japanilaisen Shiatsun, joka yhdisti koskettamisen sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen. Opiskelin Shiatsu-hoitajaksi.

Yin joogaa ohjatessani, minulle tuli tunne, että ihmiset kaipasivat kosketusta. Tunteen ohjaamana aloin kiertää ihmisiä hoitamassa ja akupisteitä painelemassa. Sain palautetta kosketuksen yhtä aikaa rauhoittavasta, mutta toisaalta asentojen vaikutuksia voimistavasta tunteesta. Inspiroituneena tästä kehitin GroundingYin®- Joogahoidon, jota olen nyt kouluttanut n. 4v Suomessa.

Mitä enemmän tunteja ja koulutuksia olen pitänyt, sitä enemmän mielenkiintoni kehoa kohtaan, yhteyttä niin sen sisäpuoliseen kuin ulkoiseenkin maailmaan on kasvanut. Vuosien varrella olen opiskellut lisää mm. perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä, energiakanavistosta, akupisteistä, Viiden Elementin Teoriasta, yrteillä hoitamisesta, anatomiasta sekä tunteiden ja mielen hyvinvoinnin vaikutuksista terveyteen.

Olen tullut yhä vakuuttuneemmaksi siitä, kuinka luonnon kanssa yhdessä eläminen, vuoden aikoihin ja ilmastoon sopeutuminen sekä oman kehon kuunteleminen on tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden kannalta.

Viimeisen vuoden aikana olen itseni hoitamisessa panostanut ja syventynyt yhä enemmän naiseuden tukemiseen ja vahvistamiseen perinteisen kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta sekä ymmärtänyt sen tärkeyden. Siitä inspiroituneena kehitin Feminine Yin®- Joogaharjoituksen, jota aloin kouluttaa kesällä 2020. Kirjoitan myös tällä hetkellä siihen liittyvää kirjaa, joka ilmestyy Tammikuussa 2021.

Kevään 2020 aikana tulleen pysähdyksen myötä elämääni astui kirjan kirjoituksen rinnalle ihmisille voimaa ja hoitavaa energiaa antavien, luonnonkivi-korujen teko . Koruistani tuli suosittuja ja sen myötä minulle kehittyi oma korumerkki: Síorghrá, Eternal Love Jewellery. Teen hoitavia Mala- ja kaulakoruja sekä erilaisia korvakoruja sekä tilaustöinä, että intuitiolla.

Koen hyvin vahvasti, että elämäntehtäväni on hoitaa, jakaa tietoani ja rakkauttani, auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Se on intohimoni ja saan siitä voimaa sekä hyvää oloa itsekin.

Järjestän tunteja, koulutuksia ja luentoja myös yksityishenkilöille sekä ryhmille sovittaessa mielelläni.

. Lisätiedusteluihin ja kysymyksiin vastaan puhelimitse ja sähköpostitse:  p. 0456407997, seasonal.balance@yahoo.com

” The difficult I´ll do right now. The impossible will take a while. “- Billie Holiday

 

 

 

Back To Top